LED HD PRINTING
Onze innovatieve manier van drukken.

UV Flexo LED technologie geeft ons de mogelijkheid om de beste kwaliteit in flexodruk te garanderen. Bij het drukken op kunststoffen is de inkthechting een cruciale parameter, die bij LED curing geoptimaliseerd is door het drogen van de inkt van het substraat via het oppervlak van de inktlaag.
Led technologie is efficiënt en milieuvriendelijk. Eén van de voordelen bijvoorbeeld: het stroomverbruik is ongeveer een derde van dat van standaard drogingsinstallaties.

Grondstoffen – zoals inkten, vernissen, lijmen – zijn geaccrediteerd volgens de Europese wetgeving en geschikt voor gebruik in verschillende marktsegmenten zoals food en non-food sectoren.

Onze performante state of the art machines kunnen tot 10.000 m2/u drukken om maar een idee te geven van de prestaties van de drukinstallaties.

Extended Gamut Printing

Wij printen een ongeziene waaier aan kleuren.

Naast onze uitstekende traditionele CMYK+pantone druktechnologie, kunnen wij een extended gamut printing aanbieden, opgebouwd uit 7 vaste kleuren (CMYK+oranje, groen, violet). Dit resulteert in een korte doorlooptijd, minder opstarttijd, minder kleurmenging, minder materiaalverspilling en uitermate geschikt wanneer combinatie van verschillende SKU’s op één drukvel mogelijk is.
Flexprinter kan al uw gewenste kleuren reproduceren met deze revolutionaire techniek en kan 90% van het Pantone kleurengamma reproduceren.

heptachrome extended gamut printing flexprinter CMYKOGV

Wij gaan voor milieubewuster produceren.

Wij dragen ook zorg van onze planeet en met deze technologie kunnen wij milieubewuster produceren, enkele voordelen:

minder CO2 uitstoot
minder afval
zuiniger energiebeheer
ozonvrij

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart