ONZE MISSIE

OVER ONS

Flexprinter BVBA is een private & onafhankelijke verpakkingsdrukkerij, opgericht door zaakvoerder Michaël Thorrez. In de eerste plaats speelt Flexprinter in op de noden in verschillende marktsegmenten zoals betere kwaliteit, snellere speed to market, en dit voor zowel kleine als grotere oplages.

Hiervoor investeerde Flexprinter in een gloednieuwe performante 9-kleuren Flexo UV LED pers. Met deze ultra dynamische pers kunnen we uw verpakking afwerken met een breed gamma aan voedingsgeschikte UV of watergebaseerde coatings. Tevens is Flexprinter in staat om in lijn uw verpakking te lamineren met een glanzende, matte of biologisch afbreekbare toplaag.

Laminatie biedt ongezien veel mogelijkheden in het “customizen” van uw verpakking; gaande van functionele doeleinden tot het perfectioneren van touch, look & feel van uw product.

Tot slot biedt Flexprinter u de mogelijkheid om de levertijd van uw order sterk te beperken vanaf ontvangst van uw bestanden.

Snelheid komt samen met uitmuntende kwaliteit en ondersteuning. Flexprinter staat garant voor het verlenen van hoogkwalitatief drukwerk én service.

Michaël Thorrez

CEO FLEXPRINTER

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart