BRC Certificatie

Het is een tijdje geleden dat we op deze blog iets hebben gepost, maar hier zijn we weer met spannend en voorspoedig nieuws. We zijn trots om onze BRCGS verpakkingscertificering aan te kondigen voor onze drukkerij in flexibele verpakkingen, #Flexprinter. Door deze certificering versterken wij onze positie in de markt door ons te verbinden tot voortdurende verbetering en zorg voor voedselveiligheid. De certificering is een garantie voor naleving van de hoogste kwaliteitsnormen in de verpakkings- en voedselverwerkende industrie. Wij zijn trots op het behalen van “A Grade” en danken onze medewerkers voor de enorme inzet tijdens het gehele proces. Wij willen ook onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze mensen. Op naar de volgende uitdagingen!

#Flexprinter #flexiblepackaging #Innovation #Printing #BRCGS #ContinuousImprovement #foodsafety

Link naar het certificaat

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart