Flexprinter maakt uw recycleerbare en composteerbare verpakkingen

recycleerbare verpakkingen
De ontwikkeling van onze composteerbare verpakkingen is een feit! Deze buitengewone, duurzame doypacks en flowpacks, zijn gemaakt uit recycleerbaar en composteerbaar materiaal. Niet alleen dragen de gebruikte grondstoffen het “ok compost” logo, ze bieden ook uitstekende functionele barrière-eigenschappen om uw product te beschermen. Sterke luchtdichte lassen en een lage lastemperatuur. Bijzondere smaak, aroma en vet barrière. Flexprinter biedt u ook een 100% recycleerbare PE/PE samenstelling die uw producten een perfecte bescherming biedt. Aarzel niet om ons te contacteren en meer informatie onze recycleerbare oplossingen te verzamelen. Vraag gerust onze bedrijfsvoorstelling via info@flexprinter.be / www.flexprinter.be
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart