Ecologische oplossing voor doypacks

granola doypack

Heel blij en trots zijn we op deze gloednieuwe ontworpen stand-up pouches die we maakten voor O SO DELICIOUS hand made granola merk #Léonies #granola. Als u op zoek bent naar een meer ecologische oplossing voor uw merk en product, aarzel dan niet om contact op te nemen met #Flexprinter. Deze schitterende verpakkingen bijvoorbeeld zijn gemaakt van kraftpapier uit zuivere vezels, biologisch afbreekbare lijm op waterbasis, bio seal & barrière film afkomstig van natuurlijke bronnen zoals planten en biologisch afbreekbare zipper. #flexprinter #flexiblepackaging #sustainablepackaging #FMCG #standuppouches #doypack #Léoniesgranola #Delhaize #Printing #innovation #madeinbelgium

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart