Diverse materialen en combinaties

Onze kracht @ #Flexprinter, kleine & middelgrote oplages, webbreedte tot 570 mm. Afdrukken op diverse materialen die permanent in grote hoeveelheden op voorraad zijn!!! #Flexprinter drukt tot 9 kleuren, in dit geval drukken we een ongezien goud metallic effect gecombineerd met een glanzende in-line gelamineerde folie. Als kers op de taart werken we het geheel af met een matte spotvernis om zo tot een zeer mooi mat/glanzend effect te komen! Bovendien resulteert onze technologie in een korte doorlooptijd van de productie tegen concurrerende prijzen. Wij leveren aan onze klanten in vele verschillende marktsegmenten zoals #beauty #health #sauzen #chocolade #koffie #thee #cosmetica #shakes #supplementen #candy #cereals en nog veel meer! Onze bedrukte folies & films worden verwerkt in #sachets #doypacks #stickpacks #flowpacks #transwraps #banderollen #flowwraps #topsealfolie #lidding #shrinksleeve #blockbottom en nog veel meer! Aarzel niet om contact op te nemen met ons om een volledige bedrijfspresentatie te ontvangen. Deel uw ideeën of verpakkingsvragen met ons zeer ervaren verpakkingsteam en we zullen zeker die perfecte op maat gemaakte oplossing vinden die uw project en producten verdienen. #nolimits #flexiblepackaging #sustainablepackaging #printing #FMCG #foodpackaging #innovation #passionforprinting

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart